De vorbă cu absolvenții #3

Ai nevoie de cursuri de însoțitor de bord pentru a avea un avantaj față de ceilalți, la Shell Team Aviation te pregătim teoretic timp de o lună de zile pentru a deveni cel mai bun steward sau cea mai bună stewardesă. Programele noastre de instruire sunt create astfel încat să acorde o atenție deosebită și constantă siguranței pasagerilor și pregătirii tuturor membrilor echipajului de cabină, în vederea respectării procedurilor, dar și gestionării situațiilor neprevăzute. Am decis să vorbim cu o parte dintre absolvenți și să îi întrebăm care a fost experiența lor legată de cursurile de însoțitor de bord Shell Team Aviation dar și dacă au reușit în urma finalizării cursurilor să se angajeze la una dintre marile companii aeriene așa cum își doreau.

Am stat de vorbă cu Ștefan Buzarna, fost manager de restaurant timp de 10 ani de zile, actual steward, care a ales Shell Team Aviation la recomandarea unei cunoștințe iar pentru el cursurile noastre au fost absolut necesare pentru a profesa.

Care a fost primul contact cu cerul? A avut primul zbor vreun impact asupra alegerii carierei în aviație?

Ștefan: Primul contact cu aviația a fost în urmă cu 10 ani, atunci când am sărit cu parașuta prima data. Impactul a fost destul de intens pentru că a aprins dorința de a zbura.

Ce te-a determinat sa iei decizia de a deveni însoțitor de bord? Ce job ai avut înainte?

Ștefan: Dorința de a evolua și de a face ce îmi place m-a determinat să aleg această meserie. E drept ca mă și plictisisem teribil de job-ul de manager de restaurant, un job pe care l-am avut mai bine de 10 ani.

Cum ai ales școala Shell Team Aviation și în ce măsură te-au ajutat cursurile acesteia să îți vezi visul cu ochii?

Ștefan: Școala am ales-o la recomandarea unei cunoștințe iar cursurile școlii au fost absolut necesare pentru a profesa. Fără ajutorul și susținerea lectorilor de la Shell nu cred că ajungeam vreodată să-mi văd visul împlinit.

Ce îți oferă cea mai mare satisfacție într-o zi petrecută la serviciu?

Ștefan: Sunt o fire sociabilă și de aceea faptul că lucrez alături de oameni și pentru oameni îmi oferă o mare satisfacție.

Cum îți regăsești motivația după o zi grea de munca?

Ștefan: După o zi grea de muncă, ajung acasă să îmi văd familia și sunt convins că următoarea zi de munca va fi extraordinară pentru că stă în sarcina mea să o fac să fie așa.

Descrie, într-un cuvânt, o zi petrecut la serviciu, printre nori 🙂

Ștefan: Aviația nu cred că se poate descrie doar printr-un singur cuvânt, e un domeniu complex și provocator.

Povestea lui Ștefan este impresionantă, a renunțat la stabilitatea carierei pe care a avut-o timp de 10 ani de zile din dorința de a încerca ceva nou și a reușit asta în urma cursurilor Shell Team Aviation. Dacă și tu îți dorești o poveste asemănătoare înscrie-te la cursul de însoțitori de bord Shell Team Aviation, după absolvire ești angajat garantat la una dintre marile companii aeriene, visul tău se poate îndeplini.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

📣 NOU - Rezervă ONLINE un loc la următorul curs de însoțitor de bord. Află mai multe pe pagina de înscrieri 👉🏻

X