Program de afiliere

Ne bucurăm că îți dorești să faci parte din povestea noastră și să devii unul dintre afiliați. Această pagină conține informații importante cu privire la modul în care funcționează programul nostru de afiliere și la termenii și condițiile pe care trebuie să le respecți ca afiliat. Te rugăm să citești cu atenție toate detaliile înainte de a te înscrie în programul nostru de afiliere. 

Fiecare afiliat va primi din partea noastră un cod unic de reducere de 50 de EURO care se va aplica după achitarea avansului, pentru factura aferentă tarifului rămas de achitat. Acesta va fi introdus de către viitorii cursanți în formularul de înscriere de pe pagina www.shellteam.ro/inscrieri, în rubrica “Ai un cod de reducere?”. În calitate de afiliat, pentru fiecare aplicare a acestui cod, vei primi din partea noastră suma de 50 de EURO. Pe data de 30 a fiecărei luni, vom centraliza înscrierile cu codul tău de reducere și vom vira plata în maxim 7 zile lucratoare.

Sugestii generale de promovare a codului tău de afiliat:

  • Postări imagini și stories pe Social Media
  • Videoclipuri pe TikTok cu explicații video
  • Word of mouth – din vorbă în vorbă, în cercul de prieteni, familie și cunoștințe

Suntem încântați să îți oferim această oportunitate de a câștiga bani și sperăm să construim împreună un parteneriat solid. Dacă îți dorești să faci parte din programul nostru de afiliere sau ai întrebări, trimite-ne un mail la adresa office@shellteam.ro care să conțină următoarele detalii:

Subiect mail: Solicitare cod de afiliat

Conținut mail:

Nume și Prenume:

Vârstă:

IBAN:

 

📣 NOU - Rezervă ONLINE un loc la următorul curs de însoțitor de bord. Află mai multe pe pagina de înscrieri 👉🏻

X