Termeni și condiții

Site-ul www.shellteam.ro (numit în continuare Shell Team Aviation) este proprietatea SHELL TEAM AVIATION S.R.L cu sediul în Sat Tunari, Comuna Tunari, Strada Ceair, Nr. 18-20, Vila 4, Județ Ilfov, C.U.I. : 43017030.

Folosirea acestui site implică acceptarea politicii de confidențialitate și a termenilor și condițiilor de mai jos.

Prezentul document prin conținutul său pune la dispoziția terților utilizatori Regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare a site-ului Shell Team Aviation.

Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea și cumpărarea serviciilor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enuntațe în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta.

Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală

Întregul conținut al site-ului Shell Team Aviation – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date – este proprietatea companiei și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul companiei a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare. Conform legii drepturilor de autor, dacă sesizați încălcarea anumitor drepturi intelectuale vă rugam contactați-ne.

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor.

Cu excepția situațiilor în care se precizează altfel, toate numele, logo-urile, mărcile comerciale, mărcile de servicii, numele comerciale sunt proprietatea lui SHELL TEAM AVIATION S.R.L și nu pot fi folosite de nimeni pentru nici un scop fără acordul nostru scris, exprimat anterior.

Politica de cookie-uri

Website-ul www.shellteam.ro foloseste cookie-uri pentru a îmbunătăți funcționalitatea și utilizarea website-ului de către vizitatori, precum și pentru a personaliza experiența acestora. 

Politica de livrare a produselor/serviciilor

Cursurile de formare inițială se desfășoară în fiecare lună pe parcursul anului. Datele disponibile de începere a cursurilor vor fi comunicate către clienți în urma completării formularului de înscriere, după plata avansului, de către operatorii Shell Team Aviation. Există posibilitatea ca datele de începere a cursurilor să fie comunicate către terți înaintea realizării înscrierii și plății avansului, la inițiativa acestora, prin canalele de comunicare existente, respectiv e-mail office@shellteam.ro sau telefon +40 761 402 941.

Politica de retur/anulare

Achitarea online a avansului de 500.00 RON nu reprezinta contravaloarea integrala a cursului, restul costului aferent cursului va fi facturat ulterior achitării avansului, dupa ce va fi contactat de către colegii noștri. Restul contravalorii cursului se va achita prin virament bancar în baza facturii emise ulterior semnării contractului de școlarizare, integral sau în 2 rate egale, în funcție de alegerea clientului. Contravaloarea avansului garantează un loc în cadrul următorului curs organizat de SHELL TEAM AVIATION S.R.L conform anunțurilor de pe website și comunicările de pe Social Media www.facebook.com/shellteamaviation și www.instagram.com/shellteam.ro, în limita locurilor disponibile, anunțate prin canalele de comunicare existente respectiv e-mail office@shellteam.ro sau telefon +40 761 402 941. În cazul în care nu există un loc disponibil la curs, clientul va fi înscris automat la cursul ulterior celui la care locurile disponibile s-au epuizat.

Suma achitată reprezentând avans înscriere curs însoțitor de bord nu se returnează. De asemenea, suma achitată reprezentând costul total al cursului nu se returnează, decât în cazuri de forță majoră stabilite de comun acord de către cele 2 părți implicate. În eventualitatea unei situații de forță majoră, clientul va trimite o cerere de restituire a tarifului de școlarizare pe adresa de email office@shellteam.ro, justificând motivul renunțării la curs. Intervalul estimat de soluționare a situațiilor de restituire a tarifului de școlarizare poate dura între 3 și 14 zile lucrătoare (L-V, 10:00-18:00). SHELL TEAM AVIATION S.R.L. își rezervă dreptul exclusiv de a refuza anumite cereri de restituire a tarifului de școlarizare.

Legea aplicabilă

Prin folosirea site-ului Shell Team Aviation , utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii și condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori și administratorii Shell Team Aviation . În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai intâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

Administratorul site-ului Shell Team Aviation își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează.

Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

Daca aveți intrebari sau nelămuriri în legătură cu acești termeni de utilizare, nu ezitați să ne contactați.

 

 

 

 

 

📣 NOU - Rezervă ONLINE un loc la următorul curs de însoțitor de bord. Află mai multe pe pagina de înscrieri 👉🏻

X