4 motive pentru care să alegi o carieră de Însoțitor de bord!

Dacă îți dorești o carieră care să îți ofere atât satisfacție personală, cât și profesională, poate că ar trebui să iei în considerare o carieră de însoțitor de bord. Această profesie poate fi una dintre cele mai interesante și palpitante, oferind numeroase beneficii. În acest articol, vom discuta patru motive pentru care merită să alegi o carieră de însoțitor de bord: salarii peste media din România, libertatea de a nu sta la birou de la 9 la 18, respectul celorlalți și stima de sine și posibilitatea de a călători și a fi plătit pentru asta.

1. Salarii peste media din România

Însoțitorii de bord sunt bine plătiți, în comparație cu alte profesii din România. Aceștia pot câștiga un salariu care poate depăși de două ori media salarială din țară și poate ajunge până la câteva mii de euro pe lună, salariul de pornire pentru un însoțitor de bord începe de la 1.500 euro iar după primul an de activitate, acesta poate ajunge până la 2.500 euro. În plus, însoțitorii de bord beneficiază și de alte beneficii, cum ar fi bonusuri, zboruri gratuite, asigurare de sănătate și pensie.

2. Nu stai la birou de la 9 la 18

Dacă îți dorești o carieră care să îți ofere o mare varietate de activități și să nu fii limitat de un birou sau un program fix, atunci cariera de însoțitor de bord poate fi cea potrivită pentru tine. În această profesie, vei călători frecvent, vei avea oportunitatea de a vizita noi destinații, vei întâlni oameni noi și vei experimenta culturi diferite. Dacă într-o zi se întâmplă să ai zbor la ora 7 dimineața, următoarea cursă poate începe la 10 seara.

3. Respectul celorlalți și stima de sine

Însoțitorii de bord sunt respectați pentru munca lor și pentru ceea ce fac pentru a asigura confortul și siguranța pasagerilor. Aceștia sunt considerați membri importanți ai echipajului de zbor și sunt recunoscuți pentru abilitățile lor de comunicare, atenție la detalii și abilități de gestionare a situațiilor de urgență. Acest respect poate oferi o mare satisfacție personală și profesională și poate spori stima de sine. Purtând uniforma de însoțitor de bord vei atrage și saluturi, astfel că vei fi mai încrezător.

4. Călătorești și ești plătit pentru asta

Dacă îți dorești să călătorești în timp ce lucrezi și să fii plătit pentru asta, atunci o carieră de însoțitor de bord poate fi ideală pentru tine. Însoțitorii de bord călătoresc frecvent și au oportunitatea de a explora noi destinații în întreaga lume. În plus, aceștia sunt plătiți pentru fiecare zbor pe care îl efectuează. Pleci la contract în țări precum Grecia, Italia, Spania, Turcia dar și destinații exotice precum Egipt, țări din Africa sau paradisul din sudul Asiei.

Acestea fiind spuse, o carieră de însoțitor de bord poate fi o alegere interesantă și satisfăcătoare pentru cei care caută o meserie dinamică și stimulantă. Cu salarii peste medie, experiențe unice și oportunități de călătorie, această meserie poate fi ideală pentru cei care sunt pasionați de explorarea lumii și de cunoașterea altor culturi. Nu mai aștepta niciun moment, află mai multe detalii despre cursul de însoțitor de bord Shell Team Aviation care îți GARANTEAZĂ ANGAJAREA la numărul de telefon 0761 402 941 sau rezervă online un loc la următorul curs aici ➡️ shellteam.ro/inscrieri .

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

📣 NOU - Rezervă ONLINE un loc la următorul curs de însoțitor de bord. Află mai multe pe pagina de înscrieri 👉🏻

X